Göteborg

Klicka nedan för att komma till Sorteras produkter, tjänster och priser i Göteborg

Gå hit
Göteborg

Stockholm

Klicka nedan för att komma till Sorteras produkter, tjänster och priser i Stockholm

Gå hit
Stockholm

Uppsala

Klicka nedan för att komma till Sorteras produkter, tjänster och priser i Uppsala

Gå hit
Uppsala

Behöver du lära dig Sortera?

Gör som en av Sorteras kunder som, efter vår kostnadsfria sorteringsutbildning, sparat mer än 25% på att bli bättre på sortering!

Ring kundtjänst på 020-15 16 17 eller kontakta din säljare!

Du vet väl att du kan spara både pengar och på miljöns resurser genom att sortera ditt avfall! Ring kundtjänst på 020-15 16 17, eller kontakta din säljare, så berättar vi mer om hur du som företag kan boka in en kostnadsfri sorteringsutbildning för dig och din personal!

Tips

  • Är du nykund och beställer en container. Gå då in på hemsidan och läs ”frågor och svar”, under rubrik kampanjer. Där hittar du svar på de vanligaste frågor våra nya kunder ställer vid beställning av container.
  • Är du nykund se till att du har kunduppgifter åtkomliga. Såsom fakturaadress, organisationsnummer, beställare mm. - Var ute i så god tid du kan, så du får just den modell/storlek du vill ha. Kampanjen är populär och vissa containermodeller är extra eftertraktade!
  • Viktigt att tänka på är att inte slänga el eller miljöfarligt avfall i containern. Har du behov att få bort detta, rekommenderar vi dig att använda dig av Byggsäcken.