Höstkampanj

Hösten är här och det är dags att dra igång en riktig höststädning! I år har vi förenklat kampanjen och erbjuder nu containrar till fast pris, 4495 kr ink moms för en container 5-13 kubik, alt 7495 kr ink moms för 15-30 kubik (ord. pris 6495 kr, samt 10495 kr).

Ring oss på nr 020-15 16 17 och uppge "Kampanj höststädning 2017"

Kampanjen varar under september, oktober och november månad. Först till kvarn gäller då antalet containrar är begränsade. Observera att kampanjen endast gäller bostadsrättsföreningar och samfälligheter.

Sortera har de flesta på marknaden förekommande containrar och bilar för att kunna utföra alla typer av jobb. Gå in på vår hemsida för mer information om produkter, priser, fraktioner, och hur ni på bästa och mest miljövänliga sätt hanterar ert avfall.

Tips

  • Är du ny kund och beställer en container, så gå in på hemsidan och läs ”Frågor och svar” under rubriken "Om Sortera". Där hittar du svaren på de vanligaste frågorna våra nya kunder ställer vid beställning av container.
  • Är du ny kund se till att du har kunduppgifter till hands, såsom fakturaadress, organisationsnummer, beställare m.m. Var ute i så god tid som möjligt så att du får just den modell/storlek du vill ha. Kampanjen är populär och vissa containermodeller är extra eftertraktade!
  • Viktigt att tänka på är att inte slänga el eller miljöfarligt avfall i containern. Har du behov av att få bort sådant rekommenderar vi dig att använda dig av Byggsäck.