Göteborg

Klicka nedan för att komma till Sorteras produkter, tjänster och priser i Göteborg

Gå hit
Göteborg

Stockholm

Klicka nedan för att komma till Sorteras produkter, tjänster och priser i Stockholm

Gå hit
Stockholm

Uppsala

Klicka nedan för att komma till Sorteras produkter, tjänster och priser i Uppsala

Gå hit
Uppsala

Dags för vårstädning?

Våren närmar sig och det är snart dags att dra igång en riktig vårstädning! Liksom förra året erbjuder vi även i år containrar till fast pris, 4495 kr inkl moms för en container 5-13 kubik, alt 7495 kr inkl moms för 15-30 kubik. (Ordinarie pris 5995 kr, samt 9995 kr).

Ring oss på nr 020-15 16 17 och uppge "Kampanj vårstädning 2017"

Kampanjen varar under mars, april, maj och juni månad. Först till kvarn gäller då antalet containrar är begränsade. Observera att kampanjen endast gäller bostadsrättsföreningar och samfälligheter.

Sortera har de flesta på marknaden förekommande containrar och bilar för att kunna utföra alla typer av jobb. Gå in på vår hemsida för mer information om produkter, priser, fraktioner, och hur ni på bästa och mest miljövänliga sätt hanterar ert avfall.

Tips

  • Är du ny kund och beställer en container. Gå då in på hemsidan och läs ”frågor och svar”, under rubrik kampanjer. Där hittar du svar på de vanligaste frågor våra nya kunder ställer vid beställning av container.
  • Är du ny kund se till att du har kunduppgifter åtkomliga. Såsom fakturaadress, organisationsnummer, beställare mm. - Var ute i så god tid du kan, så du får just den modell/storlek du vill ha. Kampanjen är populär och vissa containermodeller är extra eftertraktade!
  • Viktigt att tänka på är att inte slänga el eller miljöfarligt avfall i containern. Har du behov att få bort detta, rekommenderar vi dig att använda dig av Byggsäcken.