Sortera, det gröna personliga alternativet!

Hos Sortera möter du alltid kunnig personal, som finns för att hjälpa dig med effektiva och smidiga lösningar. Ring 020-15 16 17 för ett personligt möte!

Farligt avfall!

Sortera erbjuder dig som kund ett komplett utbud av tjänster och produkter för att hantera det farliga avfall som uppstår på din byggarbetsplats.

Sortera i tryck

Nu har vi uppdaterat alla våra trycksaker. Du hittar dem i digitalt format här på hemsidan, eller så kan du kontakta oss och få dem hemskickade i pappersformat. Naturligtvis finns de även att hämta hos våra återförsäljare.

Fraktionsrapport

Du som använder Sortera som din avfallsentrepenör kan alltid enkelt beställa en fraktionsrapport som visar hur ni sorterat på ert projekt.

Byggsäckar!

Våra populära Byggsäckar finns i tre storlekar (Small, Medium och Large) och fyller de flesta kunders behov. klicka för att läsa mer om våra Byggsäckar!

Containrar

Sortera har containrar från 5 m3 till 30 m3 i både stängda och öppna utföranden. Klicka för att läsa mer om våra containrar!

Kärl!

Våra kärl, som finns i tre storlekar, är ytterligare ett sätt för dig att effektivt sortera ditt avfall. Klicka för att läsa mer om våra kärl!

Från högt till lågt

Sorterad erbjuder höghöjdslyft med kranar som klarar 85 tonmeter och har en räckvidd på upp till 37 meter. Klicka för att läsa mer!

Sortera - sorterar för miljön

2017-04-24
Sortera bygger ny produktionslinje i Stockholm!
Med sin kapacitet om 200 000 årston är Sorteras nya produktionslinje den i särklass största av sitt slag...
2017-04-06
Sortera Stockholm bygger ut!
Nu har äntligen utbyggnaden av Sorteras Sorteringsanläggning i Rosersberg/Stockholm startat. Bygget...
2017-03-28
Sortera bjuder in till frukost hos YRC Rental!
Välkommen och möt Sortera ute hos vår nya återförsäljare! Under ett antal dagar bjuder Sortera på...